Resepi Daging black paper yang Enak

By | April 10, 2021

Hello kawan rakan, Adakah anda mencari resepi bagaimana untuk membuat Daging black paper mudah ? Jika benar, rakan rakan boleh membaca dan mengikuti panduan resipi bagaimana untuk membuat Daging black paper dalam langkah mudah 1 yang berikut. Resepi Daging Masak Black Pepper ini sangat mudah untuk disediakan. Sesuai disaat kelaparan melanda dan anda perlukan sesuatu yang cepat dan sedap! Kali ni resepi masak kambing lagi cuma lebih mudah dan sedap.

Cik tom masak resepi daging masak black pepper sebab rasanya sedap. Resepinya amatlah mudah, senang dan menyelerakan. Sejak bekerja kat Negeri Sembilan ni makin rajin cik tom memasak. Dalam panduan ini, kami menggunakan 6 ramuan memasak untuk membuat Resipi Daging black paper yang lazat dan lazat. Di samping itu, kita hanya memerlukan langkah 1, ia pasti sangat mudah untuk rakan kawan cuba di rumah.

Daftar isi :

Ramuan untuk membuat Daging black paper

Sila rakan rakan menyediakan 6 ramuan yang diperlukan untuk membuat Resipi Daging black paper di bawah.

  1. – Bawang putih cincang atau tumbuk.
  2. – Bawang besar hiris.
  3. – Daging hiris.
  4. – Black paper yg dh di tumbuk halus.
  5. – Sos black paper Sos tiram/ kalau xnak letak pon xpe.
  6. – Salad timun tomato… untuk hiasan.

Daging black pepper atau lada hitam merupakan masakan yang sangat terkenal di Asia. Daging lada hitam biasa dihidangkan pada majlis-majlis istimewa. Masakan ini biasa dijadikan lauk dimakan. 😋Nasi goreng daging black paper 😋Nasi goreng Cantonese. Download free image Black Paper Texture.

Langkah untuk membuat resepi Daging black paper

Seterusnya sila rakan rakan mengikuti 1 langkah-langkah membuat resipi Daging black paper ini.

  1. Tumis bawang putih biar jadi keemasan,kemudian letak daging. Tumis daging sampai masak. Boleh la isi sos tiram atau sos black paper ngn black paper yg dh di tumbuk tdi. Garam gula secukup rasa..dh boleh tutup api, sedia ihidang kan atas pingan yg dh di hias salad timun dan tomato tdi.
Baca :  Resepi Daging black paper 🍄 yang Lezat

See the best library of photos and images from Jooinn. Free high resolution images black paper texture, black, cardboard, dark, paper, papers. Resepi Daging Masak Black Pepper adalah kesukaan keluarga. Resepi ini pasti menjadi sangat enak jika anda menggunakan bahagian batang pinang yang sangat lembut. Dah lama rasanya tak makan daging black pepper ni.